DENİZLİ / PAMUKKALE - Irlıganlı Şehit Süleyman Acar Anadolu Lisesi

Mrt

Maddi ve manevi desteğiyle her zaman okulumuzun yanında olan GÖKSU EMLAK sahibi Bekir GÖKSU´ya yapmış olduğu katkılarından dolayı öğrencilerimiz ve okulumuz adına teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Sebahat ERGİN KAPLAN öncülüğünde okulumuz bahçesine çeşitli çiçek ve ağaç fidanları dikilmiştir.

İstiklâl Marşını sevmek, ülkemizi sevmektir,
İstiklal Marşını coşkuyla söylemek, ülkemize sahip çıkmaktır,
İstiklâl Marşı’nı vakur bir şekilde okumak, bağımsızlığımıza sahip çıkmaktır.

Şbt

EBA (Eğitim Bilişim Ağı)  öğrenci ve öğretmenlerimizin hizmetinde. 9.-10.-11. ve 12.Sınıf öğrencilerimiz T.C No ve EBA Şifreleri ile sisteme girerek EBA DERS bölümünden derslerini internet üzerinden çalışabilir, testlerini çözebilirler.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk´ü, edebiyete intikalinin 77.yılında sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz...

Haz

Okulumuzda 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılında başlanan "Mavi Kapak Projesi" tamamlanmıştır. Okulumuz idarecileri, öğretmenleri ve öğrencilerinin katkılarıyla 11018 adet kapak"Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği"ne gönderildi.

Haz

"Bir Bedende Bin Hayat:Kitap" sloganıyla başlanan çalışmaya katılan okullara teşekkür ederiz.

May

Kariyer günlerinde okulumuza Milli Kaleci Adnan ERKAN seminer vermek için geldi. Adnan ERKAN´a seminer için teşekkür ederiz.