DENİZLİ / PAMUKKALE - Irlıganlı Şehit Süleyman Acar Anadolu Lisesi

Mrt

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aziz şehit ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyor, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 108'inci yıl dönümünü en içten duygularımızla kutluyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden Recep GÜLHAN, 2022-2023 yılı Denizli ili güreş serbest stil gençler b erkek mahalli müsabakalarında il ikincisi ve bölge üçüncüsü oldu. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

İstiklâl Marşı'nın kabulünün 102. yıldönümünde Mehmet Âkif Ersoy'a en içten dileklerimizle şükranlarımızı sunar. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aziz şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle yâd ederiz.

Mrt

Emeği, şefkati ve varlığıyla hayatlarımızın merkezinde, insanlığa umut olan kadınlarımızın 8Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyoruz.

Ara

Beden eğitimi öğretmenimiz Muharrem Erbil önderliğinde sınıflar arası voleybol turnuvası düzenlenmiştir. Turnuvaya katılan tüm sınıflarımıza başarılar dileriz.

Ara

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personeli tarafından öğrencilerimize yönelik çeşitli konularda müzecilik eğitimi verildi.

Ara

Güven Sürücü Kursu tarafından okulumuz öğrencilerine "Trafik Eğitim"semineri verildi.

Cumhuriyet'imizin 99'uncu yıldönümü büyük bir coşkuyla kutlandı.

Eyl

Okulumuzda  15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla kutlandı. Tarih öğretmenimiz Ulaş AKKOYUN'UN hazırladığı ve öğrencilerimizin çeşitli konuşma ve şiirlerini okuduğu törene okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri katıldı.  Şehitlerimize Allah´tan rahmet ailelerine baş sağlıgı diliyoruz. Gazilerimize de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu vatan sizlere minnettardır.

Haz

Okulumuza ismini veren Şehit Süleyman ACAR'ın yakınları okulumuza ziyarete gelerek bizleri onurlandırmışlardır.

Haz

Kaymakamlık ve Pasvak Aşevi'nin birlikte yürüttüğü "Başka Hayatlar Da Var" projesi, liselerden gönüllü öğrencilerin de faaliyet gösterdiği bir projedir.Okulumuz da projede yer almakta ve ilk gönüllü faaliyetini gerçekleştirmiş bulunmaktadır. Ögrencilerimizi, bu duyarlı örnek davranışlarından dolayı tebrik ediyoruz